tisdag 26 juli 2011

Många projekt och lite tid

Ju mer jag stickar och virkar desto mer saker kommer jag på som jag vill göra.

Det är flera fingervantar, varma sockar till våra gäster som kommer och hälsar på under hösten och vintern (vi har så kalla golv i vårt gamla hus), en stickad långkofta som är 'nästan' klar, en virkad strandväska av mormorsrutor och en virkad rund matta av tygremsor!

...och jag har bara två veckors semester kvar..... :(

Må gott !

Sover hon gott?

Denna bild har inget alls med varken garner, stickor eller virknålar men jag måste bara lägga upp denna bilden på S's lilla katt som sover - hade det varit jag hade jag inte vaknat utvilad kan jag säga :o)
Må gott/

torsdag 14 juli 2011

Färdiga vantar

Här är ytterligare ett par fingervantar som är klara! Min dotter fäster alla trådar åt mig (för det tycker jag är lite trist.) Tack S!

Virkade shorts!

Virkade shorts är inne enligt min guddotter - här håller jag på med ett par till henne och de blir nog fina när det blir klara. Får nog dock rappa på lite om hon ska hinna få dem innan sommaren är över :)
Må gott /U

Premiär!!

Jaha, då var även jag här! Har funderat ett tag men känner nu att, varför inte. Det är så mycket jag gör med både virknål och stickor som bara blir liggande och ingen någonsin ser. Kanske kan jag inspirera någon annan på samma sätt som jag blir inspirerad av andra bloggar här på nätet.

Kika in och vill du kommentera jag skriver eller visar, gör gärna det.

Må gott så länge /U

Spräckliga sockar














Hittade detta härliga garn för någon månad sedan och blev tvungen att göra ett par höstlika raggsockar.
Jag tycker de blev fina i alla fall!

Katten Nisse och blå sockar

Nisse min gosiga katt vill gärna vara med när jag stickar och virkar. Visst händer det att han biter av en och annan tråd men det får jag ta.

Dessa blå sockar är till 50 % färdiga - återkommer när båda är klara.

Favoritsysselsättning

Fingervantar har jag alltid trott varit svårt men icke sa Nicke! Det är enklare, roligare och går faktiskt fortare än t.ex raggsockar.

Här är ett par jeansblå på gång och nästa vante blir nog klar i bilen på väg på semestern.